Jean-Claude Mas vous invite à découvrir ses vins et leur terroir, à travers un parcours in situ sur ses différents domaines.

Jean Claude Mas invites you to discover his wines and their terroir over some in situ tours across his diverse estates.

It’s the opportunity for a gourmet journey in our vineyards, and in the beautiful Languedoc-Roussillon region. Thierry Boyer (advisory sommelier for wine discovery, member of the Sommellerie Française association) and Mathilde Descolas (Domaines Paul Mas Brand Ambassador).

4 dates, 4 places, 4 settings

Rates : 50/ person per date 4 dates Pass : 160/ person (40/ date)

Registration via email: mdescolas@paulmas.com

Programme : 4 dates – 4 places – 4 settings


Event n°1

Place : Bistrot Côté Mas (Montagnac)

Date : on 29/03/ 2017

Schedule : 7:00 – 9:30pm

 

  • « Les Tannes » olive oil tasting
  • Initiation to wine tasting and winemaking
  • Food and wine pairing

Discovery of the Limoux terroir at the Domaine Martinolles

Place : Domaine de Martinolles (near Limoux and Saint-Hilaire)

Date : le 05/05/2017

Schedule : 10:30am – 3:00pm

 

  • AOP Crémant de Limoux et AOP Blanquette de Limoux : traditional method
  • Chardonnay and Pinot Noir
  • Rustic picnic

Roussillon Escape

Place : Domaine de Lauriga (Thuir)

Date : 02/06/2017

Schedule : 10:30am – 3:00pm

 

  • Grenache
  • AOP Muscat de Rivesaltes and AOP Rivesaltes : winemaking method
  • Catalan Lunch

Barrel tasting and “primeur” wines at Château Paul Mas

Place : Château Paul Mas (Montagnac)

Date : 28/09/2017

Schedule : 6:00 – 11:00pm

 

 

  • Wine tasting straight from tank
  • Côté Mas dinner

Rates : 50 € TTC /person per date

Or 4 dates Pass : 160 €/person (40€/date)

Registration via email: mdescolas@paulmas.com